Eurodaylily
17849

Welkom bij Daylilywonders

Omwille van de Xylella Fastidiosa bacterie waardoor import van daglelies vanuit de US onmogelijk is geworden, hebben wij ons kweekprogramma van daglelies aanzienlijk uitgebreid.
Jaarlijks kweken wij duizenden zaailingen op uit zaden van de meest recente introducties en uitzonderlijke ouderplanten. In de nabije toekomst hopen wij hieruit een selectie van moderne, kleurrijke en aantrekkelijke daglelies uit te brengen.
Onze eerste selecties hopen wij te introduceren vanaf 2023. Op de pagina “zaailingen” vindt u een overzicht van onze nieuwe planten onder evaluatie.
Wij leveren binnen de Europese Unie en werken momenteel om te voldoen aan Internationale verzending rekening houdend met de fytosanitaire beperkingen van uw land.
Orders: Geen minimum bestelling is vereist. Binnen de EU vragen we bij voorkeur betalingen via Overschrijving, PayPal mogelijk na overleg.

17267 171223

Verzending mogelijk vanaf 1/4 tot 10/11 met tracking nummer.

  • Niet leverbare planten worden enkel vervangen met toestemming van de klant door een daglelie met minimaal dezelfde waarde.
  • Bij iedere zending kiezen wij bonusplanten uit onze catalogus die aansluiten bij uw bestelling. De waarde van de bonus bedraagt 20% van uw order, exclusief verzendingskosten.
  • Wij garanderen gezonde en goed gewortelde scheuten van de moederplant. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze planten, kan u deze onmiddellijk terugzenden. Wij storten u dan het bedrag van de retour ontvangen planten terug.

Onze daglelies

Het merendeel van de planten uit onze catalogus zijn afkomstig van befaamde kwekers en werden officieel vanuit de US geïmporteerd. Van de meest recente variëteiten ontvangt u één sterke scheut afkomstig van de moederplant. Bij soorten van voor 2015 ontvangt u een dubbele scheut of beter. U ontvangt sterke, goed gewortelde planten die werden gerooid enkele dagen voor verzending. Alvorens een bestelling te plaatsen adviseren wij u informatie in te winnen betreffende de Hemerocallis. Over het algemeen zijn het makkelijke planten en sterke groeiers die u over de jaren heen veel plezier zullen verschaffen met hun uitbundige bloei. U zal merken dat u na enkele jaren niet alleen van mooiere maar ook van aanzienlijk meer bloemen kan genieten. Over het algemeen hebben nieuwere variëteiten grotere bloemen, zijn meer bloeirijk en geven dankzij herbloei een veel langere bloeiperiode.

Aangezien de aangeboden daglelies gescheurd worden van de moederplant zijn ze in aantal beperkt.
Voor informatie en beschikbaarheid kan u ons contacteren via email:
daylilywonders@skynet.be

17810 171272 17849